MENIU

Românul Ovidiu Haţegan l-a arbitrat pe Mourinho în Man UDT-Vigo, 1-1. Ce au spus despre el

Ovidiu Haţegan a fost o piesă importantă în partida retur din semifinalele Europa League, dintre Manchester United şi Celta Vigo, încheiată cu scorul de 1-1. Arbitrul a avut parte de un meci intens, cu multe decizii greu de gestionat: 7 cartonaşe a împărţit Haţegan, dintre care două roşii şi cinci galbene.

După ratarea calificării în finala Europa League, Ovidiu Haţegan şi-a făcut loc în presa din Spania.

"United a fost pe de-o parte ajutată şi de arbitrul român Haţegan, care i-a arătat cartonaşul galben lui Herrera abia după minutul 80, deşi faultase de mai multe ori în timpul meciului. Haţegan nu a avut însă greşeli grosolane. Deciziile exagerate (cele două cartonaşe roşii date în minutele 87, 88 pentru Bailly şi Roncaglia) au fost echilibrate, la fiecare echipă a fost o eliminare, însă s-a pierdut la încăierarea jucătorilor. Ba mai mult, el a încurajat şi întreruperile jocului făcute de United, care au fost în detrimentul celor de la Celta", scriu jurnaliştii spanioli, conform Mediafax.

Echipa antrenată de Mourinho merge în finala competiţiei (Celta Vigo - Manchester United 0-1, Manchester United - Celta Vigo 1-1) unde o va întâlni pe Ajax Amsterdam, pe 24 mai.

Mai multe articole despre:
Ovidiu Haţegan