MENIU

Romania U21, susţinută de Gică Hagi. Anunţ despre această generaţie de excepţie

România a fost învinsă, joi, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. Tinerii "tricolori" au condus la pauză, cu 2-1. Două lovituri libere în finalul meciului i-au calificat pe germani în finală.

Gică Hagi a anunţat că această echipă condusă de Mirel Rădoi a realizat o performanţă mai mare decât Generaţia de Aur, prin calificarea în semifinale.

"Generaţie de excepţie, nemţii au venit peste noi în repriza a doua. Ne-au dominat, dar felicitări băieţilor. Ne-au scos în stradă, ne-au dat speranţă. Sper să-şi construiască carierele frumos. Din păcate, în repriza a doua puteam mai mult, sunt băieţi tineri, au nevoie de încredere ca să facă performanţă. Noi, care am trăit genul ăsta de meciuri, vrem să câştigăm, dar important este că şi ei învaţă performanţa. Acum, sunt mai valoroşi decât înainte. Am jucat de la egal la egal, au arătat că au un fotbal mare, dar noi venim din spate", a spus Gică Hagi.

Romania U21 a fost învinsă de Germania cu scorul de 4-2 (1-2), joi seara, în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, pe Stadionul Renato Dall'Ara din Bologna.

Mai multe articole despre:
Hagi România U21