MENIU

Italienii ne-au desființat după calificarea noastră în semifinalele Euro 2019

România U21 a remizat cu Franța U21, la Euro 2019, și s-a calificat în semifinalele competiției. România U 21 va întâlni Germania U21, joi, la ora 19:00.

După egalul cu Franța U21, scor 0-0, presa italiană ne-a desființat. România U21 a fost acuzată de aranjament.

"Un egal anunţat. Blat şi acasă, totul cum era de aşteptat, nicio surpriză. E greşit să gândeşti rău, dar Franţa şi România au dovedit încă o dată c-avem dreptate. Nu e însă vina lor că Italia a fost eliminată, ci formula nu prea convingătoare a competiţiei.

E just, după ce au arătat în ultimii doi ani, să meargă împreună la JO de la Tokyo. Totuşi, echipa lui Rădoi, care risca cel mai puţin, măcar a căutat golul. Lovitura de cap, din final, a lui Rus n-a fost decât o iluzie într-o altă repriză în care nu s-a şutat la poartă”, a scris Gazzetta dello Sport, conform gsp.

Citește și: Mașini cu numere de România, vandalizate în Italia. Răzbunare după calificarea României U21

Şi Corriere della Sera a scris similar: "Blat amar şi indigest pentru tinerii azzurri, e certificatul falimentului în grupa C. Primele două clasate merg mai departe la braţ, fără să convingă. Nu ne-a ajutat deloc formula, nici programul, să facem noi calculele, dar, măcar de la ediţia viitoare din 2021, UEFA a decis să mărească de la 12 la 16 numărul calificatelor la turneul final organizat de Ungaria şi de Slovenia”.