MENIU

Romania - Suedia, marţi, 21.30. Anunţ important de la Cosmin Contra. Ce ne dezavantajează

Cosmin Contra

Cosmin Contra a declarat că starea gazonului de pe stadionul din Craiova este una proastă şi-i dezavatanjează pe jucătorii noştri în amicalul de marţi cu echipa Suediei, care are jucători masivi, majoritatea de peste 1,89-1,93 m, însă partida este şi un exerciţiu de adaptare la diferite condiţii de joc, ceea ce jucătorii au făcut foarte bine până în acest moment.

Selecționerul crede că nordicii sunt avantajați de un teren mai prost, însă își laudă jucătorii pentru atitudinea de care dau dovadă.

"Starea gazonului va fi foarte grea, pe ei îi avantajează, pentru că sunt o echipă masivă, fizică. Pe noi ne dezavantajează, pentru că vom încerca să introducem o echipă care să îi pună în dificultate. Trebuie să ne adaptăm, iar băieții au făcut-o foarte bine până acum. Nu au existat plângeri, jucatorii au fost super profesioniști. Trebuie să alergăm mai mult și să ne batem mai mult pentru fiecare minge pe un asemenea teren.

Va fi un meci destul de greu, cu o echipă de Mondiale, care a eliminat Italia. Vom întâlni o echipă foarte bine organizată, nordică, puternică din punct de vedere fizic, cu un joc bine definit. Noi venim după o victorie importantă în Israel, acolo unde băieții au reacționat foarte bine. Am analizat cele 15 minute mai puțin bune din a doua repriză și voi incerca să lucrez puțin tactic și o să le spun ce aștept de la ei mâine", a spus Cosmin Contra.

Mai multe articole despre:
România Suedia Cosmin Contra