MENIU

Romania - Franta la EURO U21. Victor Ponta, dezvăluire şocantă despre Romania U21

Romania U21 joacă luni, de la ora 22.00, contra naţionalei similare a Franţei, în ultimul meci din grupa C de la Euro U21. Ambele formaţii au câte 6 puncte, iar un egal le califică la braţ în semifinale.

Victor Ponta spune că şi el este unul dintre susţinătorii naţionalei Romania U21 şi că meritul acestor succese îl au jucătorii şi Gică Hagi, cu proiectul său de la Viitorul.

"Copiii ăștia de la fotbal sunt fabuloși, dar au ajuns aşa pe mâna lor. Generația asta la fotbal n-are legătură cu Statul. Are legătură că a fost Hagi nebun și a băgat banii lui, de fapt şi-a riscat averea, și a reușit. Să luăm modelul lui Hagi și îl punem în 20 de locuri. Modelul va funcționa 100%. Nimeni nu vrea să pună banii din propriul buzunar, cum a făcut Gică Hagi, și pentru că nimeni nu are numele lui Gică Hagi, ca să o ții așa, pe un drum, și lumea să meargă după tine. Modelul său poate fi făcut identic în toate sporturile. Nu în același oraș. În toată țara! Pentru fiecare sport poți să stabilești 7-8 centre și să le finanțezi din trei surse: autoritate publică, fonduri private și din ceea ce începe să producă sportul", a spus Victor Ponta pentru fanatik.ro, care a adăugat că "nu e normal ca Ungaria să investească în fotbalul românesc! Avem o slăbiciune şi Viktor Orban profită de ea!".

Mai multe articole despre:
Romania - Franta la EURO U21