MENIU

România-Finlanda. Burleanu: Fără suporteri, meciul naţionalei cu Finlanda va fi de trei ori mai greu

<p>Răzvan Burleanu</p>

România-Finlanda. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, că meciul echipei naţionale cu Finlanda din 8 octombrie, va fi de trei ori mai greu pentru că se va disputa fără spectatori, conform sancţiunii dictate de UEFA în urma incidentelor provocate de fanii români la partidele cu Ungaria şi Grecia.

România-Finlanda."Fără suporteri meciul va fi de două-trei ori mai greu. Românii au acea capacitate de a-şi împige de la spate echipa, mai ales că noi, se pare, că avem nevoie pe ultima sută de metri să răzbatem. Dincolo de acest aspect, este vorba şi de o problemă financiară pe care FRF o are prin plata acelei amenzi. Însă noi rămânem foarte încrezători în această calificare", a spus Burleanu, scrie Mediafax.ro.

Oficialul speră ca atacantul Ciprian Marica să îşi găsească repede o echipă de club pentru că echipa naţională are nevoie de el la Euro-2016. "Avem aceste două meciuri cu Finlanda şi Insulele Feroe, foarte importante pentru calificare. Am încredere că Marica va reveni astfel încât să ne putem baza pe el la Euro-2016 din Franţa", a precizat şeful FRF.

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a anunţat că echipa naţională României va disputa cu porţile înschise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, şi că federaţia română va trebui să achite 110.000 de euro ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria şi cu Grecia.

Partida România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc în 8 octombrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Mai multe articole despre:
EURO 2016 Razvan Burleanu România-Finlanda