MENIU

Romania la CE U21. Romania-Croatia. Mihai Covaliu, anunţ despre Romania U21

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, luni, că în cazul în care echipa naţională U21 de fotbal a României va reuşi să se califice la Jocurile Olimpice, România va avea o delegaţie completă la ediţia de la Tokyo 2020.

"Mi-aş dori ca aceşti băieţi să devină ceea ce au spus, şi anume o echipa naţională a României de care noi să fim mândri, de care să ne ataşăm cu toate speranţele şi care să poată face în primul rând un campionat european foarte bun. Într-adevăr, se pot califica la Jocurile Olimpice dacă trec de grupe. Eu cred că dacă se vor califica la Jocurile Olimpice va fi echipa completă la o ediţie de mare succes la Tokyo 2020", a declarat Covaliu, la TVR, conform Agerpres.

România va debuta în Grupa C a turneului final pe 18 iunie, împotriva Croaţiei (Serravale/San Marino, 19:30, ora României), pe 21 iunie va înfrunta Anglia (Cesena, 19:30), iar pe 24 iunie va avea loc ultimul lor meci din grupă, contra Franţei (Cesena, 22:00).

Campionatul European de tineret se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019 în 5 oraşe din Italia şi San Marino: Bologna, Reggio nell'Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe ale CE se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Mai multe articole despre:
U21 Romania-Croatia