MENIU

Romania - Albania EURO 2016. Anunţul de ultimă oră făcut de Viorel Moldovan

<p>Romania - Albania EURO 2016. Anunţul de ultimă oră făcut de Viorel Moldovan</p>
<p>Romania - Albania EURO 2016. Anunţul de ultimă oră făcut de Viorel Moldovan</p>

Romania - Albania EURO 2016. Viorel Moldovan, unul dintre antrenorii secunzi ai naţionalei României, a declarat, sâmbătă, cu o zi înaintea meciului cu Albania, decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Euro 2016, că este important pentru jucători să se recupereze din toate punctele de vedere.

Romania - Albania EURO 2016. România a reuşit doar un egal în meciul cu Elveţia, al doilea din grupa A a Campionatului European, scor 1-1, iar elevii lui Anghel Iordănescu au întâmpinat probleme fizice pe finalul partidei. Pintilii şi Raţ au ieşit de pe teren înainte de finalul jocului, cu probleme medicale.

Romania - Albania EURO 2016. Important este să ne recuperăm

Romania" width="500" height="289" layout="responsive">

Romania - Albania EURO 2016. "După fiecare joc, e destul de dificil să ne odihnim, încărcătura este foarte mare. După meciuri, de obicei, refaci filmul jocului şi îţi pui fel de fel de întrebări. Important este să ne recuperăm noi, din punct de vedere fizic şi psihic, după consumul de energie din meciul cu Elveţia, şi să recuperăm jucătorii cu probleme medicale. Am încredere că putem strânge rândurile, să câştigăm cu Albania şi să ne calificăm în optimi. Din păcate am fost nevoiţi să facem trei modificări din cauza accidentărilor, ne propusesem altceva, iar lucrurile nu au ieşit aşa cum ne doream. Nu am avut alte soluţii. Sper ca accidentările să nu fie grave şi să putem recupera jucătorii până la ora meciului cu Albania. Era normal să facem anumite modificări pentru că în jocul contra Franţei băieţii au consumat foarte multă energie. Cu Elveţia am încercat să aducem puţin prospeţime în jocul echipei", a spus Moldovan pentru Dolce Sport.

ROMANIA-ALBANIA, LIVE VIDEO la EURO 2016: Meciul care decide soarta naţionalei începe la ora 22

Romania - Albania EURO 2016.  Fost antrenor al Rapidului, Moldovan va prelua, după terminarea campionatului European, formaţia franceză Auxerre. Înaintea meciului direct, acesta i-a lăudat pe elevii italianului Giovanni De Biasi, dar spera ca efortul depus în meciul cu Franţa, când au pierdut pe final, să-i afecteze în jocul de duminică. Moldovan susţine că este o caracteristcă a noastră, a românilor, să suferim până în ultima clipă.

Romania - Albania EURO 2016. Albania e o echipă foarte bună, agresivă, stă bine în teren

România - Albania EURO 2016.  "Albania e o echipă foarte bună, agresivă, stă bine în teren. A fost aproape de un rezultat pozitiv contra Franţei, dar au cedat pe final. Sper să-i afecteze asta şi să fie în avantajul nostru. Şi dacă reuşeau să scoată un egal, obiectivul nostru era acelaşi, să câştigăm contra Albaniei. Este o caracteristică a noastră, a românilor, să suferim până în ultima clipă. Este un joc pe care, clar, trebuie să-l câştigăm pentru a avea posibilitatea de a trece mai departe", a conchis Viorel Moldovan, conform sursei citate.

Romania - Albania EURO 2016. Iordănescu: Albania este o echipă bună

România - Albania EURO 2016. Anghel Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că jucătorii reprezentativei trebuie să evolueze constant bine timp de 90 de minute în confruntarea decisivă cu Albania, de duminică, din grupa A de la Euro 2016.

România - Albania EURO 2016. "Cred că am avut şansă în primul meci să jucăm de la egal la egal cu echipa Franţei, am avut ocazii, poate dacă reuşeam să le concretizăm, am fi obţinut mai mult. În plus, golul primit de la Payet a fost de excepţie. În al doilea meci, am avut din nou ocazii de gol, să închidem meciul, mă refer la bara lui Săpunaru şi la golul lui Chipciu.

România - Albania EURO 2016. Iordănescu: În meciul cu Albania avem nevoie de 90 de minute de joc constant bun

România - Albania EURO 2016. Albania este o echipă bună, care s-a luptat de la egal la egal, 89 de minute, cu echipa Franţei. Sunt sigur că albanezii vor face tot ce le stă în putinţă pentru o victorie de palmares. Noi vrem să facem o figură bună, dar asta înseamnă că avem nevoie de 90 de minute de joc constant bun, de posesie, de hotârare, adică trebuie să ne autodepăşim, scrie Mediafax.

România - Albania EURO 2016. Nici nu mă interesează cifra meciurilor mele la naţională, mă interesează meciul care urmează şi scopul nostru. Ne-a pus în dificultate faptul că ni s-a schimbat programul iniţial, astfel încât vom încheia antrenamentul mai târziu.

ROMANIA-ALBANIA. România se poate califica de pe locul 2! Echipa SURPRIZĂ a lui Tata Puiu