MENIU

RIO AVE - STEAUA LIVE la TV 22:00. ŞOCANT - Meciul se va disputa cu stadionul gol. Motivul?

RIO AVE STEAUA LIVE la TV. STEAUA va disputa, joi, ora 22:00, în direct la Digisport 1 şi Dolcesport 1, meciul cu Rio Ave, din grupele Europa League. Meciul din România, din urmă cu două săptămâni, a fost câştigat de roş-albaştru cu 2-1, datorită "dublei" lui Rusescu. 

RIO AVE STEAUA LIVE la TVMeciul cu Steaua nu a trezit un interes foarte mare între fanii lui Rio Ave.
Portughezii nu au făcut coadă la casele de bilete pentru a-și asigura prezența la marele duel Rio Ave - Steaua. Trimisul Dolce Sport din Portugalia, Carmen Mandiș, a dezvăluit că, până aseară, s-au vândut numai 70 de bilete pentru duelul cu Steaua, din grupa J a Ligii Europa.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

De la magazinul oficial al portughezilor, suporterii isi pot achizitiona biletele pentru preturi cuprinse intre 15 si 25 de euro și tot aici pot gasi si fulare care promoveaza aceasta partida, atata timp cat pe fani nu ii deranjeaza ca pe ele este trecuta gresit data disputarii meciului, in decembrie, potrivit dolcesport.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

============================================================

RIO AVE STEAUA LIVE la TV"Steaua nu va avea un meci usor, dar sper sa isi decida calificarea in seara asta, altfel isi compromite sansele. Cu o victorie cred ca ar fi calificata, dar si un punct e bun, in conditiile in care obtine rezultate si in meciurile urmatoare.

Steaua este intr-un moment farte bun, a castigat cu Dinamo, este pe primul loc si s-a departat de ceilalti, deci nu poti sa spui ca au o presiune, dimpotriva. Nu cred ca o poate impiedica ceva, are toate conditiile sa obtina o victorie", a spus Stoichiță la Dolce Sport.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

==================================================

RIO AVE STEAUA LIVE la TV"În lumea fotbalului, în afara mașinilor de goluri recunoscute, precum Cristiano Ronaldo, Lionel Messi sau Sergio Aguero, puţini reuşesc să înscrie mai mult de 10 goluri după numai 10 etape.

Rari sunt cei care înscriu triple în cupele europene în numai 10 minute. Şi mai rari sunt cei capabili să înscrie şase goluri într-un meci. În doar patru luni, Claudiu Keşeru a izbutit toate acestea şi nu are de gând să se oprească aici".

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

Atacantul român a mai vorbit pentru site-ul FIFA despre adaptarea la fotbalul din România, după 10 ani în care a evoluat doar în Franța: "Aveam sentimentul că am ajuns la un sfârşit de ciclu în Franţa. Steaua mi-a oferit această ocazie în mercato-ul de iarnă şi am hotărât să profit de ea.

Am făcut bine, dar Franţa rămâne în inima mea. Ea m-a făcut să evoluez atât pe plan profesional, cât şi uman", a declarat Keşeru într-o franceză impecabilă, după ce a jucat în Hexagon, la Nantes, Libourne, Tours, Angers şi Bastia.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

Sursa: digisport.ro

=====================================================

RIO AVE STEAUA LIVE la TVa plecat în Portugalia cu gândul la victorie! Cu o singură reușita din patru deplasări în cupele europene sezonul acesta, campioana ar putea înregistra al treilea succes în UEFA Europa League.

Echipa lui Costel Gâlcă este lider în grupa J, cu 6 puncte, la egalitate cu Dinamo Kiev și Aalborg, și pornește ca favorită cu Rio Ave. Roș-albaștrii au câștigat și meciul tur.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

Latovlevici și-a revenit după accidentare și a făcut deplasarea în Portugalia. Gâlcă va lua abia joi o decizie în privința lui Latovlevici:

"E bine, a făcut antrenamente cu grupul. Mâine (n.r. azi) vom decide dacă va juca". Helmuth Duckadam l-a completat pe tehnicianul echipei: "Rusescu este o pierdere și dorim ca operația să fie un real succes, dar avem jucători care o să marcheze. Keșeru a dovedit-o, Chipciu la fel. Nu contează cine va marca, important e să luăm cele trei puncte, care sunt foarte importante".

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

===============================================================

RIO AVE STEAUA LIVE la TVGabi Mureşan a fost suspendat drastic după partida cu Steaua, în care fotbalistul lui ASA Tg. Mureş l-a lovit în săritură cu cotul în figură pe Raul Rusescu, provocându-i acestuia o fractură şi scoţându-l din circuit pentru aproximativ trei săptămâni.

Fotbalistul lui Tg. Mureş a primit 16 etape de suspendare, potrivit gsp.ro. Ousmane N'Doye a fost sancţionat 6 etape, tot pentru comportament nesportiv în aceeaşi partidă.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

===========================================================

RIO AVE STEAUA LIVE la TVPrima jumătate aglomerată a sezonului pentru Steaua continuă. Campioana României și-a aflat adversara din sferturile de finală din Cupă (DETALII AICI).

Roș-albaștrii vor juca împotriva lui CSU Craiova, iar partida va avea loc într-una dintre zilele din perioada 2-4 decembrie.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

De asemenea, între 12 și 14 decembrie vor avea loc și sferturile de finală din Cupa Ligii, competiție în care Steaua este de asemenea în cursă.

În afara celor două întreceri, echipa lui Gâlcă va mai juca în Liga 1 și în UEFA Europa League, potrivit digisport.ro.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

În total, de la începutul acestui sezon, și până la încheierea anului calendaristic, Steaua va disputa nu mai puțin de 35 de meciuri: 17 în Liga 1, 12 în cupele europene (UCL + UEL), 3 în Cupa României, două în Cupa Ligii și Supercupa României, cedată în fața Astrei.

Este cel mai mare număr de partide jucate de trupa din Ghencea în istoria clubului, în prima jumătate de sezon. În ultimii doi ani competiționali, sub conducerea lui Laurențiu Reghecampf, Steaua a jucat 31 de meciuri (2012), respectiv 33 (2013).

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

====================================================

RIO AVE STEAUA LIVE la TVSingura dilemă a lui Gâlcă pentru primul "11" în meciul cu Rio Ave e pe cine să titularizeze dintre Latovlevici şi Filip.

Echipa probabilă cu Rio Ave:

Arlauskis - Papp, Varela, Szukala, L. Filip (Latovlevici) - Prepeliţă, Sînmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Keşeru

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

======================================================

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

Lukasz Szukala știe, conform Digisport, de ce steliștii trebuie să trateze foarte serios partida cu portughezii: "Avem informații despre ei, dar e foarte periculos dacă o să crezi că nu sunt buni. Sunt pregătiți pentru că e primul an pentru ei în Europa League și jucătorii de acolo vor să demonstreze că au valoare. RIO AVE STEAUA LIVE la TV

În majoritatea jocurilor din Europa League experiența e de partea noastră, pentru că Steaua e de 11 ani în Europa League sau Champions League, dar trebuie să ai grija, pentru că la nivelul asta poate să fie orice surpriză"

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

==================================================================

RIO AVE STEAUA LIVE la TVZiarul Gazeta Sporturilor dezvăluie o decizie incredibilă a mijlocaşului stelist, dar şi detalii noi despre situaţia în care se găseşte. RIO AVE STEAUA LIVE la TV

Şeptarul stelist nu vrea să poarte apărători pentru zona în care a fost operat, cum a fost sfătuit de medici!

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

17 zile! Atât a fost nevoit Chipciu să stea departe de gazon după ce a acuzat probleme medicale fix în locul în care a fost operat în 2013, deasupra gleznei drepte. A refuzat cu orice preţ să poarte aceste apărători şi le foloseşte doar pe cele care îi protejează tibiile şi care sunt obligatorii!

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

==================================================

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

RIO AVE STEAUA LIVE la TVPaul Papp traversează o perioadă foarte bună în tricoul Stelei. Fundașul a marcat un gol în derby-ul cu Dinamo, câștigat clar de campioana României, scor 3-0.

Cu toate acestea, fostul jucător al Vasluiului preferă să fie precaut și spune că va decide la finalul sezonului dacă va continua cu echipa din Ghencea.

"Mă bucur că sunt apreciat, eu o să-mi fac treaba cât mai bine până la finalul contractului meu. Dacă dânșii o să-mi propună ceva, atunci o să analizez situația cu agentul meu și vom vedea mai departe", a spus Papp pentru Digi Sport.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

Jucătorul este încântat că a ales să vină la Steaua, deși a avut oferte și din liga a doua italiană.

"Mă simt foarte bine aici și sunt motivat de fanii Stelei. Mă felicit că am ales acest club, deși am avut câteva oferte și din Serie B", a mai afirmat Papp.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

=======================================================

RIO AVE STEAUA LIVE la TVCampion cu Steaua după 7 ani de secetă pentru roș-albaștrii, Mihai Pintilii merge pe mâna echipei lui Gâlcă și în acest sezon.

RIO AVE STEAUA LIVE la TVSteaua e lider în Liga 1, după 13 etape, la 7 puncte de vicecampioana de anul trecut, Astra Giurgiu.

"100% Steaua rămâne favorită la câștigarea campionatului, șanse mari de tot. Nu mai e nici Petrolul, se încurcă cu echipele mici, Astra la fel, CFR și ei, deci nu, nu. Steaua pot să zic deja că e în mare parte campioană", a declarat Mihai Pintilii.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

"Era de așteptat rezultatul. Eu eram sigur că va câștiga, am făcut și un pariu cu Gabi cu maseurul și am zis că Dinamo nu va da gol. Mai departe, Steaua eram sigur că va marca", a dezvăluit fostul mijlocaș din Ghencea.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

=====================================================

RIO AVE STEAUA LIVE la TVLucian Sânmărtean (34 de ani) este unul dintre cei mai buni stelişti în acest sezon, însă acest lucru nu îi garantează prelungirea contractului. Înţelegerea dintre mijlocaş şi campioana României va expira în vara viitoare, astfel că din iarnă jucătorul poate negocia cu orice altă echipă.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

RIO AVE STEAUA LIVE la TVConducerea grupării din Ghencea a ezitat până acum să-i pună pe masă un nou contract lui Sânmărtean şi, dacă situaţia nu se va detensiona, sunt şanse mari ca jucătorul să se despartă de formaţia roş-albastră.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV

RIO AVE STEAUA LIVE la TVCe s-a întâmplat: la derby-ul cu Dinamo, mijlocașul a reacționat din nou într-un mod neplăcut, în momentul în care a fost schimbat de pe teren, în minutul 77. Costel Gâlcă i-a întins mâna, însă jucătorul a trecut impasibil pe lângă el. Pentru a evita momentul penibil, tehnicianul şi-a bătut elevul amical pe spate, dar acesta a fost de neînduplecat, potrivit digisport.ro.

RIO AVE STEAUA LIVE la TV