MENIU

Reghecampf despre "ieşirea" lui Tamaş de după meciul cu Dinamo: "Era..."

Antrenorul FC Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că nu este deranjat de faptul că fundaşul Gabriel Tamaş a petrecut până dimineaţa după derbiul cu Dinamo, care a avut loc sâmbătă.

"De ce să mă deranjeze imaginile cu Tamaş? Jucătorul era în timpul lui liber. Ieri a făcut antrenament, a fost normal. Nu am nicio problemă cu programul lor în timpul liber, atât timp cât evoluţiile sunt bune, respectă programul, nu întârzie şi nu avem momente neplăcute. Mai ales jucătorii cu experienţă şi, la vârsta lui, fiecare ştie ce are de făcut. Mă interesează evoluţia lor şi randamentul şi să fie la program", a spus Reghecampf, potrivit Sport.ro.

Tamaş a fost surprins de fotoreporterii Cancan petrecând până dimineaţa în Centrul Vechi din Capitală după derbiul cu Dinamo.

Din cauza vieţii extrasportive dezordonate, Gabriel Tamaş a fost dat afară de Mirel Rădoi, anul trecut, când acesta era antrenor la Steaua, jucătorul revenind în iarnă la echipa pregătită acum de Laurenţiu Reghecampf.

Echipele Steaua şi Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în etapa a cincea a Ligii I.