MENIU

REGHECAMPF, anunț trist despre STEAUA

Laurenţiu Reghecampf, a declarat vineri seară, după jocul cu FC Vaslui, scor 0-1, din etapa a XXVII-a a Ligii I, că echipa sa a făcut un meci slab, însă a subliniat că mai mulţi jucători au avut probleme de sănătate.

"E prima oară după mult timp când am pierdut. Trebuie să recunosc că am făcut un meci slab. Am avut probleme la finalizare, am ratat cu seninătate. Avem probleme când jucătorii nu sunt în mişcare. Am tratat fazele cu lejeritate. Cred că pe viitor vom juca mai bine. Am tot vorbit de acest moment, am pierdut un meci care nu trebuia pierdut. Cu Dinamo trebuie să jucăm mult mai bine. Am avut probleme de sănătate cu Szukala, Popa, Chipciu şi Pârvulescu. Şi alţi jucători au contractat un virus. Tătăruşanu era foarte slăbit. Chipciu şi Pârvulescu m-au rugat la pauză să îi schimb pentru că nu mai puteau", a spus Reghecampf.

El a precizat că nu i-a plăcut că s-a întârziat startul jocului: "Nu mi-a plăcut că s-a întârziat meciul şi nu am fost anunţaţi. E o situaţie urâtă, care nu face bine fotbalului românesc. Cred că a fost un incident. FRF şi LPF trebuie să ia măsuri".

Formaţia Steaua a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I, primul eşec al grupării bucureştene în campionat, după aprilie 2013.

Jucătorii vasluieni s-au impus în partida cu Steaua în contextul în care au sosit la Bucureşti cu câteva ore înaintea meciului.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Temwanjera, în minutul 85.

Mai multe articole despre:
FC Vaslui jucători FC Steaua Laurentiu Reghecampf