MENIU

REGHE, prinţ al Arabiei. Şeicii, la picioarele lui. I-au dăruit deja un Rolls, acum ce-i mai dau?

Al Hilal continuă să își treacă în cont victorie după victorie în mandatul lui Laurențiu Reghecampf. Trupa fostului antrenor al Stelei, la care a jucat 90 de minute și Mihai Pintilii, a obținut al 5-lea succes în campionat, în 6 etape disputate de la începutul sezonului.

Al Hilal a învins în deplasare, pe terenul lui Al Fateh, cu 2-1, meciul fiind decis în minutul 84 de autogolul unui jucător al gazdelor: Rabeaa Sefiani.

Cu toate că succesul a fost obținut târziu, Al Hilal a avut un debut perfect de partidă: Salem Al Dawsari a deschis scorul în minutul 6 al meciului, dintr-o pasă venită de la Pintilii.

Egalitatea a fost stabilită în urma reușitei lui Fuakuputu din minutul 63, însă rezultatul final a fost stabilit de eroarea gazdelor din ultimele minute.

Cu 16 puncte, formația lui Reghe a urcat provizoriu pe locul 1 al clasamentului din Arabia Saudită. Al Nasr și Al Ittihad ocupă următoarele două locuri ale clasamentului, ambele cu maximum de puncte după primele 5 etape, cu 15 puncte, și cu un joc mai puțin disputat.

Sursa: Digisport

Mai multe articole despre:
Al Hilal reghe