MENIU

Reacţie incredibilă în scandalul de rasism din handbalul românesc

Reacţia incredibilă în scandalul de rasism din handbalul românesc

Scandalul uriaş de rasism care a lovit handbalul românesc după meciul dintre Zalău şi Baia Mare ia amploare, una dintre sportivele care s-au aflat în sală având o reacţie extrem de dură.

Melinda Geiger, handbalistă la HCM Baia Mare, a atacat violent publicul din Zalău. "Nu am crezut că lumea poate fi atât de rea şi de needucată, însă uite că se întâmplă într-un oraş cu aşa zise pretenţii handbalistice numit Zalău. Echipa din Zalău, fiind condusă de un om fără scrupule unde lumea huiduie şi se comportă mai rău că într-o junglă... Nu aş vrea să jignesc animalele pentru că ele nu au nicio vină, însă pot spune că oamenii care vin la sala, în special galeria şi alţi mari suporteri ai echipei sunt mai răi decât animalele... fără cei 7 ani de acasă, fără minte şi educaţia care se cuvine fiecărui om.

Eu nu pot să îmi dau seama dacă aici e pur şi simplu lipsa de respect pentru jucătoare, care totuşi reprezentăm România în Liga Campionilor, dar şi la competiţii majore, sau e pur şi simplu mitocănie! Să înjuri că în codru şi să fii rasist, asta înseamnă să fii suporter al echipei din Zalău! Sper că după acest spectacol de vorbe grele să poată dormi noaptea liniştiţi, să meargă înapoi acasă la familiile lor cu conştiinţa împăcată pentru că ce au făcut la meciul asta e de neconceput şi nesimţirea e în vogă!", a transmis Geiger pe un site de socializare.

Ulterior, reporterii de la publicaţia Sportul Sălăjean au întrebat-o pe sportivă dacă îşi menţine afirmaţiile, iar această a confirmat că mesajul îi aparţine şi că nu se dezice de el.

"Acest mesaj puteţi să îl printaţi şi pe peretele Sălii Sporturilor din Zalău!", a mai spus Geiger.

Franţuzoaică Allison Pineau, de la HCM Baia Mare, a fost victima unor scandări rasiste la meciul cu Zalău, din Liga Naţională.

Sursa: ziare.com

Mai multe articole despre:
null