MENIU

Reacţia virulentă a lui CT Popescu după demisia lui Sepp Blatter

Elveţianul Joseph Blatter a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că demisionează din funcţia de preşedinte al FIFA, după ce a fost reales, vineri, pentru a cincea oară. Un Congres Excepţional al FIFA va avea loc în perioada următoare pentru desemnarea succesorului.

Joseph Blatter a câştigat, în 29 mai, la Zurich, un al cincilea mandat la preşedinţia FIFA, după ce, în urma voturilor din primul tur de scrutin, contracandidatul său, Prinţul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursă.

"Credeți că domnul Blatter a avut un proces de conștiință noaptea, plimbându-se prin vila sa și, spre dimineață, a zis: Da, domnule, nu se mai poate! Mă duc să-mi dau demisia!

Altceva trebuie să ne întrebăm. Cât de mare poate să fie tupeul unui ins de 79 de ani, cât are domnul Blatter, care știe pe ce grămadă de rahat stătea, știa foarte bine ce e acolo, să pretindă în continuare să fie în fruntea FIFA.

Măcar ar fi putut să spună „da, domnule, știu că e groasă de tot, am 79 de ani și pot să spun că mă retrag”. Ei bine nu! Și acolo funcționează niște reguli. A vrut să putrezească în scaunul ăla, acolo, probabil interesele de corupție erau foarte mari, după cum se demonstrează. Trebuia să stea acolo și mort și îmbălsămat, să asigure bunul mers al afacerii de sub el", a spus Cristian Tudor Popescu la digi24.

Mai multe articole despre:
FIFA ctp Blatter