MENIU

Reacţia hilară a lui Gigi Becali când a auzit că Borcea vrea să revină la Dinamo

Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat că finul său Cristi Borcea, care se află în închisoare după condamnarea din Dosarul Transferurilor, vrea să revină la conducerea clubului Dinamo.

Patronul FCSB a spus că abia aşteaptă acest moment, întrucât vrea să se bată la titlu cu 5 adversari, în loc de unul (CFR Cluj), cum e în acest moment.

”Am vorbit cu finul Borcea, a plâns de bucurie că l-au votat fanii într-un sondaj. O să intre în fotbal când iese din pușcărie. Ia încă trei inși cu el, o să fie patru. Și-a aranjat tot cu încă trei acționari, revine în fotbal. E posibil să rămână și Negoiță în acționariat. Unul din cei trei cred că mai e Badea. Nu știu cine mai e al treilea.

O să fie cinci acționari: el, Negoiță, Badea și alți doi acționari. Nu a vrut să-mi zică cine sunt ceilalți doi. Știu doar că sunt foarte potenți financiar. Eu vreau să vină și să fie potenți. Vreau să mă bat cu toți cinci. Să-i înving pe toți.

Cristi comandă, așa e el. Pare așa, superficial, indolent. Mă uimește, e ordonat, milimetric, totul calculează, totul pune la punct, pune în ordine. La Dinamo el comandă. Nu făcea numai ce voia el pentru că-i era jenă de Badea. Dar dacă s-ar fi ocupat numai el, cred că alta era treaba la Dinamo acum", a spus Becali la Pro X.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Borcea