MENIU

Răzvan Burleanu a vorbit despre situaţia Rapidului şi dacă giuleştenii au voie să joace în Liga 1

Răzvan Burleanu

LPF a anunţat, joi seara, într-o conferinţă de presă că Rapid ar putea juca în liga I, însă FRF trebuie să decidă acest lucru. Situaţia s-a schimbat în doar câteva ore, după ce tot joi, la prânz, Poli Timişoara a fost anunţată că va intra în liga 1.

Vineri, însă, Comitetul Executiv al FRF s-a întrunit pentru a discuta, printre altele, situaţia Rapidului. Decizia? S-a amânat pentru luni. "Luni se va întruni Comisia de Disciplină care va stabili soarta Rapidului", a dezvăluit Prunea la finalul CEx.

"Nu pot sa va spun nimic despre Rapid. Doar ca luni se va intruni Comisia de Disciplina. Nu o sa ma antepronunt si sa spun cine merita sa joace in Liga 1. Pot sa va explic faptul ca aceasta Comisie poate intoarce din nou cazul la Liga, decizand ca este de competenta LPF sa ia o hotarare. In egala masura, ar putea sa se ia o decizie.

Oricum, e ceva putred la Liga. In aceasta fuga de responsabilitate, de ce nu a fost sesizata aceasta Comisie de Disciplina acum o luna? In timpul acesta, se judeca, se putea ajunge si la TAS, iar acum stiam pe cine vom avea in Liga 1", a spus Burleanu, într-o conferinta de presa.

Mai multe articole despre:
Rapid Liga 1 burleanu