MENIU

Scandalul "blat la Dinamo-Steaua" continuă. Decizia lui Bărboianu ce îl priveşte pe Negoiţă

Ştefan Bărboianu nu a rămas imun la atacurile lui Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo care l-a dat afară. A luat legătura cu Dan Idita, avocatul familiei Reghecampf, pentru a-l acţiona în judecată pe investitorul din Ştefan cel Mare.

Bărboianu va cere Comisiei de Disciplină să îl sancţioneze pe finanţatorul dinamovist şi instanţei civile despăgubiri pentru prejudiciul de imagine ca

"Suntem pregătiţi să ne prezentăm în faţa organelor de cercetare penală să ne apărăm dacă într-adevăr domnul Negoiţă le va sesiza, însă mă îndoiesc că va iniţia un astfel de demers", a declarat Dan Idita pentru GSP.ro.

==============================================================

Dinamo i-a reziliat, marţi, contractul lui Ştefan Bărboianu, fundaşul care a provocat un penalty în derby-ul cu Steaua. Olteanul a fost acuzat de suporteri că i-a ajutat intenţionat pe roş-albaştri.

Astfel, la o zi distanţă după ce i-a reziliat acordul, Ionuţ Negoiţă l-a acuzat pe Bărboianu că a vândut meciul Stelei: "Măselele stricate trebuie date afară. Vă aduceți aminte cînd Mititelu a zis că e un trădător? A avut dreptate Mititelu și am auzit și de la alții. Și-a trădat colegii, a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce? Vorbim de golănie, de ticăloșie. Nu vorbim de despărțire amiabilă, a fost dat afară.

"Știu cine, știu locul, știu și despre cât e vorba. Le voi spune în fața autorităților, nu public. Fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verificat de acum înainte", a spus Negoiţă, referindu-se că Bărboianu a primit bani pentru a facilita victoria roş-albaştrilor.

Ştefan Bărboianu a reacţionat pentru GSP: "Nu pot să-mi revin! Sunt șocat! Pur și simplu sunt șocat. Nu înțeleg. Sunt afirmații grave. Nu credeam în viața mea că se poate spune așa ceva despre mine. Nu știu cum să reacționez".

Mai multe articole despre:
Steaua Dinamo Negoiţă barboianu