MENIU

Rapidiştii sunt motivaţi de Moldovan

Giuleştenii au trecut peste problema mutării meciului cu Poli de la Braşov la Craiova şi sunt hotărâţi să înceapă cu dreptul partea a doua a campionatului. Suntem Rapid Bucureşti şi trebuie să câştigăm acest meci, şi-a motivat veteranul Viorel Moldovan colegii înaintea meciului de duminică seară.

Rapidiştii nu au fost afectaţi de tevatura creată în jurul locului de disputare a meciului cu Poli, iar veteranul Viorel Moldovan le-a dat coechipierilor un exemplu de atitudine.

"Noi mergem să câştigăm, indiferent unde se joacă meciul. Suntem Rapid Bucureşti şi trebuie să câştigăm acest meci", a declarat Moldovan.

Moldovan este convins că meciul cu Poli este doar începutul drumului care trebuie să ducă Rapid în ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor la finalul sezonului.

"Eu cel puţin nu-mi fac probleme pentru că ştiu pe ce mă bazez. Ştiu calitatea grupului nostru şi restul vorbim de prisos", a mai spus Moldovan.

Conducerea giuleştenilor a luat în calcul varianta depunerii unui memoriu prin care să ceară suspendarea lui Karamian pentru gestul comis în Bănie, la meciul amical dintre Craiova şi Poli.

"S-a pus sub presiune. Păcat de gestul comis, pentru că nu e frumos", a declarat Moldovan.
Mai multe articole despre:
Rapid Moldovan