MENIU

Rădoi l-a dat afară definitiv pe Tamaş de la Steaua. Care-i vina "neoficială" a fundaşului

Antrenorul Stelei, Mirel Radoi, s-a dispensat defeinitiv de serviciile lui Gabi Tamaş la echipa roş-albastră. Iniţial, se crezuse că excluderea din lot a fundaşului stelist va fi una pe termen scurt.  

“Tamaş nu mai face parte din lotul nostru. Strică atmosfera la echipă. Din punctul meu de vedere, Tamaş nu va mai continua la Steaua. Ştia că Varela e accidentat, dar el nu a venit la antrenament. A fost decizia mea, iar orice se va întîmpla mai sus de mine el nu va continua la Steaua. I-am acordat încredere, dar el nu a vrut să rămână în acest lot”, a fost mesajul lui Mirel Rădoi, citat de Fanatik.

La finalul victoriei cu Pandurii, Mirel Radoi a spus ca Gabi Tamas nu va mai juca niciodata pentru Steaua, cat timp el va fi antrenor.
"Noi stim ce a facut cu adevarat Tamas. Motivul ca nu i-a sunat ceasul este unul pueril. In prima zi, le-am comunicat ca disciplina este numarul unu pentru mine. Nu putem sa stricam grupul pentru un jucator, oricine ar fi el, daca el nu vrea sa fie alaturi de noi. Tamas nu va mai juca la Steaua cat timp sunt eu aici", a spus Radoi, intr-o conferinta de presa.

Potrivit unor surse, se pare ca Tamas a petrecut in noaptea de joi spre vineri, in Centrul Vechi al Capitalei, relatează Ziare.com.

Radoi a mentionat că Tamas l-a sunat in ziua de vineri, dupa ce a ratat antrenamentul programat la ora 9:00, abia in jurul orei 13. In zilele urmatoare, sefii Stelei se vor intalni cu agentul lui Tamas pentru a stabili rezilierea contractului.

Tehnicianul Stelei a luat o decizie curajoasă, dat fiind faptul că are probleme în ceea ce priveşte postul de fundaş central. Rădoi a găsit însă imediat o soluţie. Antrenorul în vîrstă de 34 de ani nu are timp să caute un alt fundaş şi s-a orientat către un jucător care a făcut parte din lotul campioanei, cel puţin până va găsi un fotbalist pentru a îl transfera.

Srgian Luchin a fost înştiinţat în urmă cu puţin timp că nu mai face parte din planurile de viitor ale grupării “roş-albastre”, dar lurcurile s-au schimbat. Rădoi a decis să îl primească din nou în echipă pe fundaşul în vîrstă de 29 de ani, iar acesta ar urma să fie a patra opţiune pentru postul de fundaş central, după Fernando Varela, Paul Papp şi Alin Toşca.