MENIU

Probleme pentru Anamaria Prodan. A fost dusă de urgență cu salvarea la spital

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a sunat la 112. O echipă de salvare s-a deplasat în locul unde se afla impresara, deoarece conform informațiilor din presă, aceasta a încercat să ajungă singură, cu mașina, la cea mai apropiată unitate medicală. 

Conform informațiilor apărute în presă, Anamaria Prodan era foarte slăbită, iar medici au declarat că abia putea să vorbească în momentul respectiv, iar tensiunea sa era una foarte mare. 

„Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinică singură și nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din mașina personală! Era transfigurată. Arată cumplit. Era slăbită și de nerecunoscut, cu părul despletit și în trening de casă! Era pregătită, așa cum spuneam, să mearga la cel mai apropiat spital! Cum nu a mai putut să se deplaseze, din cauză că i s-a facut rău, s-a speriat și a sunat la 112. În fine, tensiunea era foarte mare și abia vorbea. O echipă medicală a preluat-o imediat și a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea și apoi să o stabilizeze”, au declarat surse ale spitalului, potrivit Wowbiz.

Mai multe articole despre:
sănătate salvare Anamaria Prodan