MENIU

Primarul oraşului Florenţa a scris un mesaj despre Ciprian Tătăruşanu, după meciul cu Napoli

Ciprian Tătăruşanu

Portarul echipei Fiorentina, românul Ciprian Tătărușanu, ar merita un monument pentru prestația sa din meciul cu Napoli (1-1), de luni seara, a scris primarul Florenței, Dario Nardella, pe contul său de Twitter.

"O mare Fiorentina, o partidă frumoasă, mult ghinion și un monument pentru Tătărușanu!", a scris Nardella în rețeaua de socializare, lăudând astfel intervențiile salutare pe care le-a avut goalkeeperul român în fața lui Callejon, Higuain și Insigne, potrivit Agerpres.

Tătărușanu a făcut însă o eroare la începutul meciului, ieșind hazardat din poartă la faza la care Gonzalo Higuain a restabilit egalitatea (min. 7).

''Intervenția la șutul lui Callejon a venit într-un moment cheie al partidei. Sunt mulțumit. Cu AS Roma va fi un meci important, dar competiția nu se încheie vineri, indiferent dacă va fi victorie sau înfrângere'', a declarat portarul român după meci, citat de portalul Calciomercato.

''În prima repriză am avut ghinion, dar după pauză, ca să fim sinceri, am avut un pic de noroc'', a comentat Tătărușanu meciul cu Napoli.

Mai multe articole despre:
Florenţa Tătăruşanu