MENIU

Prima reacţie a lui Şumudică după acuzaţiile că joacă la pariuri, deşi regulamentul îi interzice

Antrenorul Astrei Giurgiu este acuzat că a jucat la pariuri, şi chiar pe meciuri de Liga 1, deşi regulamentul îi interzice acest lucru, fiind implicat în fenomen.

Cazul lui Marius Şumudică a fost intrumentat de Departamentul de Integritate al FRF, care a sesizat Comisia de Disciplină. Astfel, dacă acuzaţiile ce i se aduc tehnicianului se vor dovedi adevărate, acesta este pasibil de o suspendare din activitatea de antrenor.

"Există un dosar pe rol. Am fost anunţat cu două zile înainte şi va trebui să-mi pregătesc apărarea, alături de avocatul meu. Nu am ce să comentez în acest moment. Se va afla totul în curând. În momentul de faţă, permiteţi-mi să mă abţin. Voi face o conferinţă de presă şi voi lămuri toate lucrurile.

Sunt extrem de liniştit. Am stat două zile liniştit, am urmărit toate comentariile. Nu-mi este frică de nimic şi nici nu dau în spate. Dacă am făcut greşeli, mi le-am asumat. Voi munci şi îmi voi duce lupta până la sfârşit. Tot ce a făcut Şumudică în fotbala făcut cu sudoare şi pe teren. Am respectat fotbalul şi îl voi respecta mereu, pentru că e singurul lucru pe care îl iubesc, în afară de familia mea.

Sper să se rezolve totul cât mai rapid. Nu trag de timp şi nu vreau să se amâne. Cu siguranţă, în scurt timp se va elucida totul. Acum nu vreau să vorbesc mai mult", a spus Şumudică la televiziunea Digisport.

Mai multe articole despre:
Marius Şumudică Astra Giurgiu