MENIU

Lovitură TERIBILĂ pentru PETROLUL după ancheta DNA

PETROLUL. Primăria din Ploieşti vor să suspende protocolul prin care finanţa activiitatea clubului PETROLUL după ce DNA a declanşat o anchetă în acest caz. Banii ajungeau la PETROLUL prin intermediul Asociaţiei Lupii Galbeni 2012.

PETROLUL. "Vom suspenda protocolul de colaborare până la finalizarea anchetei DNA. Va fi un proiect de hotărâre în acest sens. Banii prevăzuţi în proiectul de buget pentru prime vor fi trecuţi în fondul de rezervă. Aşteptăm să vedem cum anume se va finaliza ancheta", a declarat Iulian Teodorescu, viceprimarul municipiului Ploieşti, pentru observatorulph.ro.

DNA a declanşat ancheta după o sesizare făcută de fosta directoare economică din Primărie, Nicoleta Crăciunoiu, demisă după ce a refuzat să semneze primul ordin de plată către PETROLUL, în valoare de 1,2 milioane de euro.

PETROLUL a încasat 1,7 milioane de euro pentru performanţele din sezonul 2012-2013, locul 3 în Liha I şi câştigarea Cupei României. PETROLUL ar urma să mai primească încă 1,3 milioane de euro până în vară.

Mai multe articole despre:
Petrolul Petrolul Ploieşti Petrolul DNA