MENIU

Peste 750 de sportivi, la ediția a șasea a Cupei Campionilor Europeni WUKF de la Cluj-Napoca

Nu mai puțin de 751 de sportivi din 17 țări vor participa la cea de-a șasea ediție a Cupei Campionilor Europeni la karate WUKF, organizată sâmbătă și duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de Federația Română de Karate WKC.

Cei 751 de karateka vor reprezenta 67 de cluburi din țară și străinătate, invitații speciali venind din Egipt și SUA.

CS Politehnica, gazda acestui eveniment, va prezenta un program de excepție la deschiderea oficială, programată sâmbătă, la ora 12,00, potrivit purtătorului de cuvânt al FRK WKC, Constantin Andrei.

Sâmbătă 5 decembrie, între orele 09,00 și 18,00, se vor desfășura întrecerile la categoriile de vârsta 6-12 ani, iar duminică, de la 09,00 la 17,00, sunt programate competițiile la categoriile de vârstă peste 13 ani.

Partenerul oficial media al FR Karate WKC, Agenția Națională de Presă AGERPRES, va oferi amănunte legate de acest eveniment, care va putea fi urmărit în transmisie livestream la următoarele adrese: http://www.ustream.tv/channel/wukf, http://www.ustream.tv/channel/UnitedWorldKarate, http://www.ustream.tv/channel/frfk, cât și pe site-ul oficial al FR Karate WKC, http://www.wukf.ro.