MENIU

Partizan - Steaua 4-2. Scandal la vestiare: românii au spart un geam. Explicaţia clubului

Steaua a fost eliminată din Liga Campionilor. Trupa lui Mirel Rădoi a pierdut cu 4-2 la Belgrad, după ce la pauză a condus cu 2-1. Paul Papp a făcut un meci dezastruos. Varela a fost eliminat după ce Papp greşise. Acelaşi fundaş român a deviat decisiv şutul de 2-2 al sârbilor. Stelei i-a mai rămas acum play-off-ul din Europa League.

La final, la vestiare, mai multe geamuri care au stat în calea furiei şi frustrării steliştilor au fost sparte.

"Din păcate, în presa din România s-a vehiculat că jucătorii noştri ar fi devastat vestiarul oaspeţilor de la Stadionul Partizan, după încheierea partidei din preliminariile UEFA Champions League de miercuri seară.

Menţionăm că este o dezinformare şi că nu considerăm normale astfel de exagerări. După încheierea partidei, directorul sportiv al Stelei, Mirel Rădoi, a aruncat o sticlă de apă înspre coşul de gunoi, însă aceasta a deviat nefericit spre o uşă a vestiarului şi a provocat spargerea unui geam. Nicio altă avarie nu a fost produsă, acest lucru putând fi confirmat de gazdele de la Partizan, care au avut un comportament excelent vizavi de delegaţia noastră.

Facem un apel către mass media să verifice, pe viitor, informaţiile obţinute.

Vă mulţumim!", se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a Stelei.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Mirel Radoi partizan