MENIU

Ovidiu Ioanițoaia: Trebuie să ne dăm seama cât de jos suntem. Iordănescu a pierdut cârma

Ovidiu Ioaniţoaia

Ovidiu Ioanițoaia a declarat într-o intervenție telefonică la REALITATEA TV, că echipa naţională a ajuns la un nivel extrem de jos. Iată declaraţia jurnalistului!

"E o seară tristă şi amărâtă. Domnul Burleanu să dea banii - cei 92 de mii de euro pentru o calificare. Să dea banii înapoi, ne-a făcut de râs. Dacă am ajuns să ne bată Albania, chiar fără drept de apel, am ajuns rău şi nu ne dăm seama. Uite că nu mai putem bate pe nimeni.

Avem cel mai slab campionat din ultimele decenii. Jucătorii noştri stranieri care jucau titulari, astăzi sunt rezerve. Acest campionat european ne-a arătat că atât putem. Trebuie să ne dăm seama cât de jos suntem. ne-a pus în faţă o oglindă. Atât putem, nu putem mai mult. Suntem ciuca bătăii dacă au ajuns să ne bată şi albanezii.

Iordănescu a pierdut cârma. El este de înţeles până la un punct. Ăştia sunt jucătorii pe care îi are. Golul pe care l-am luat este ridicol. Un portar cum este Tătăruşanu nu are voie să rateze. Albania a fost o echipă muncitoare, luaţi individual sunt mai slabi decât ai noştri, dar nu e o echipă cu nasul pe sus. Ne întoarcem acasă cu coada între picioare", a spus Ioaniţoaia.

UPDATE: ORA 21: Ovidiu Ioanițoaia a făcut o scurtă analiză într-o intervenție telefonică la REALITATEA TV, înainte de meciul România-Albania.

,,Organizarea nu excelează. Ca să ajungem pe stdion, am intrat printr-un fel de parc unde ne-am umplut de noroi.

E o încercare îndrăzneață de a-l titulariza pe Alibec. Alibec e un jucător mai puțin de combinație. Eu personal, am pledat pentru el, dar nu știu dacă este cea mai fericită soluție. Ar trebui să câștigăm ca să stăm liniștiți. Șansele ar fi mici. Ar trebui să ne iasă rezultatele. Albania nu e sub noi cum era altădată, cu antrenor italian. O să ne-o dăm parte în parte.

Despre Sânmărtean, bănuiesc că Iordănescu știe mai bine ce se întâmplă.

Dacă echipa va fi eliminată, Iordănescu sigur își va pierde postul.'', a spus jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia. 

Mai multe articole despre:
meci Ovidiu Ioaniţoaia românia-albania