MENIU

ȘOC! Dinamo poate să piardă 15 titluri de campioană?

Dinamo trece printr-o perioadă extrem de grea, iar înfrângerea cu Viitorul (0-5) a agitat serios „apele” în „Ștefan cel Mare”.

În plus, echipa lui Negoiță poate să ajungă precum FCSB. Ciprian Stoica, juristul CS Dinamo, susține că poate solicita palmaresul clubului din 1948 și până în 2000, perioadă în care roș-albii au aparținut de Ministerul de Interne.

„În 1992 s-a făcut primul pas ca ramura sportivă fotbal să se desprindă din Clubul Sportiv Dinamo. Apare Fotbal Club Dinamo Bucureşti, Unitate Militară în subordinea Ministerului de Interne, condusă cu un ofiţer cu grad de colonel, Vasile Ianul.

În 1994 este înfiinţată Asociaţia Fotbal Club Dinamo Bucureşti. Practic, clubul se transformă în Unitatea Militară Fotbal Club Dinamo Bucureşti. În 2000 s-a dat posibilitatea unor parteneriate. Aşa a apărut şi Nicolae Badea.

După ce în 2000 a apărut Legea Sportului 69/2000, care cerea cluburilor să aibă Certificat de Identitatea Sportivă, se înfiinţează Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti, preluată de Nicolae Badea”, a declarat Ciprian Stoica pentru Prosport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.