MENIU

Nuntă în ziua finalei de la Wimbledon! Una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis s-a măritat

Jucătoarea slovacă de tenis Dominika Cibulkova s-a măritat cu Miso Navara, un inginer slovac, chiar în ziua în care a avut loc finala de tenis de la Wimbledon!

Dominika Cibulkova, în vârstă de 27 de ani, a fost eliminată în sferturi cu Elena Vesnina, motiv pentru care a avut timp să se ocupe de nuntă.

„Când am ales data nunţii a fost pentru că mereu mi-am spus că nu sunt o mare jucătoare pe iarbă. Dar acum am câştigat la Eastbourne şi am ajuns aici în sferturi, aşa că m-am răzgândit. Este amuzant, pentru că săptămâna trecută am visat că sunt deja la nuntă. Apoi m-am trezit şi mi-am zis: Hai, ai meci azi. Încă eşti la Wimbledon”, a spus Dominka Cibulkova, potrivit News.ro.

Cibulkova a invitat-o la nuntă pe fosta campioană de la Wimbledon, fosta sportivă franceză Marion Bartoli, dar aceasta nu a fost prezentă sâmbătă deoarece trebuie să comenteze finala.

„Suntem prietene foare bune. Dacă trebuie să mă comenteze pe mine sâmbătă, nu mă deranjează, pentru că sâmbăta viitoare va putea veni!”, a adăugat ea.

Mai multe articole despre:
Tenis Dominika Cibulkova s-a măritat