MENIU

Restricții de trafic pentru meciul FCSB - FC SPORTING LISABONA

Noi restricții de trafic pentru meciul dintre FCSB - FC SPORTING LISABONA

Datorită meciului de fotbal F.C.S.B. - F.C. SPORTING LISABONA, care se dispută  miercuri pe Stadionul „Naţional Arena”, traficul rutier va fi estricționat.

Începând cu orele 20:00, din data de 22 august se va restricţiona parcarea autoturismelor în zona intrării din Bd. Basarabia a Stadionului Național Arena. Iar începând cu ora 18:00, se va restricţiona traficul rutier, cu excepția R.A.T.B., progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Prin urmare :
-Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
-Str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
-Bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău;
-Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor auto să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic, să nu oprească sau să staționeze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să respecte semnalele agenților de poliție care dirijează traficul și să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri.  

Toți șoferii sunt rugați să-și păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.