MENIU

NICOLAE MITEA. Veste CUMPLITĂ pentru NICOLAE MITEA

NICOLAE MITEA. Ionuş Chirilă, antrenorul celor de la Concordia Chiajna, a anunţat că gruparea ilfoveană i-a reziliat contractul lui NICOLAE MITEA, din cauza problemelor medicale ale fotbalistului. NICOLAE MITEA a jucat cinci ani la Ajax Amsterdam, find desemnat cel mai bun tânăr jucător din campionatul Olandei.

NICOLAE MITEA a ajuns la Concordia în vara anului 2013, dar nu a apucat să joace din cauza unor probleme medicale.

"NICOLAE MITEA este un talent imens al fotbalului românesc și cred că, la 28 de ani și la ceea ce se joacă în România, mai poate spune multe în 2-3 ani de zile", declara atunci Ionuţ Chirilă.

Din păcate, NICOLAE MITEA nu a reuşit să se refacă, astfel că a fost dat afară, anunţă Fanatik.

"Este adevărat, am decis de comun acord să reziliem contractul. Este unul dintre cele mai talente ale fotbalului românesc care, din pacăte, nu mai poate să facă faţă într-un fotbal bazat pe forţa fizică", a spus Ionuţ Chirilă despre NICOLAE MITEA.

"Când atingea mingea, te întrebai cum de nu a ajuns la Real sau Barcelona! E cel mai talentat jucător alături de care am evoluat, dar fragil rău! S-a rupt iar şi oficialii de la Chiajna au decis să îi rezilieze contractul, nu au mai suportat", au spus şi foştii colegi ai lui NICOLAE MITEA de la Chiajna.