MENIU

Neagu, naționala feminină a României și CSM București, între favoritele fanilor din întreaga lume

Interul Cristina Neagu, naționala feminină de handbal și CSM București se numără printre favoritele iubitorilor handbalului în anchetele desfășurate pe pagina de Facebook a Federației Internațional de Handbal (IHF), anunţă Agepres. 

Între naționalele feminine, Norvegia (campioana europeană și mondială en titre) ocupă primul loc, urmată de Olanda (vicecampioana europeană și mondială), pe locul al treilea aflându-se echipa României, medaliata cu bronz la CM 2015 și clasată pe 5 la CE 2016.

La masculin, Franța este prima, urmată de Germania și Danemarca.

Interul dreapta Nora Mork (Gyor/Norvegia) a fost preferata internauților la secțiunea individual feminin, pe locul al doilea fiind interul stânga Cristina Neagu (Buducnost Podgorica), iar a treia a fost brazilianca Ana Paula Rodrigues (CSM București/Rostov).

La masculin, francezul Nikola Karabatic a fost pe primul loc, urmat de danezul Mikkel Hansen și de germanul Uwe Gensheimer.

La echipele de club preferată a fost Paris Saint-Germain, urmată de Aristos Handbal Amsterdam și CSM București, câștigătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin.