MENIU

„Munca mea a dat roade” Primele declarații ale Simonei după calificarea în sferturi la Miami

Simona Halep (locul 3 WTA) a învins-o fără emoții pe americanca Venus Williams (locul 43 WTA), scor 6-3, 6-3, în optimile de finală ale turneului de la Miami, dotat cu premii totale de peste 9 milioane de dolari. Românca a recunoscut că este într-o formă bună în SUA.

Desfășurarea partidei a fost comentată în timp real pe realitateasportiva.net, acolo unde puteți vedea cele mai importante puncte.

Simona a dominat autoritar și a profitat de deplasarea deficitară a americancei, care a greșit destul de mult. 4-1 a fost raportul break-urilor, în favoarea româncei.

Halep a reușit 21 de lovituri câștigătoare și a comis 16 erori neforțate. De cealaltă parte, Williams a înregistrat 16 lovituri câștigătoare și 24 de erori neforțate.

Simona se află pentru a 270-a săptămână consecutivă în Top 10 WTA.

Este impresionant! Mă bucur că reușesc aceste lucruri importante. Munca mea de până acum a dat roade. Sunt fericită să fiu în această poziție și mă bucur să joc tenis. Știu că Venus nu cedează niciodată și că trebuie să alerg după fiecare minge, să lupt. Cred că am jucat destul de bine azi, știam că trebuie să stau puțin mai aproape de linia de fund a terenului și să joc mai rapid.

Este mereu o plăcere să joc împotriva surorilor Williams și sunt mândră de faptul că am câștigat astăzi. Vă mulțumesc tuturor, ne vedem în runda următoare„, a spus Simona Halep, imediat după încheierea partidei.

Simona Halep (27 de ani) a câștigat ultimele patru confruntări cu Venus Williams (38 de ani) și a preluat conducerea la întâlnirile directe (4-3).

În sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida Yafan Wang (China, locul 50 WTA) – Qiang Wang (China, locul 18 WTA).