MENIU

Monica Niculescu înfrântă în FINALA de dublu de la Wimbledon. SCOR uluitor

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu şi taiwaneza Hao-Ching Chan a fost învinsă fără drept de apel de cuplul rus Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cu 6-0, 6-0, sâmbătă, în finala probei feminine de dublu la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Şlem al anului. 

Finala de dublu feminin de la Wimbledon se încheie după doar 54 de minute, după ce rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina nu au cedat nici măcar un game în fața Monicăi Niculescu și a taiwanezei Hao-Ching Chan.

Update: ora 23.30: Meciul a început!

LIVETEXT

- Chan / Niculescu - Makarova / Vesnina 0-6

- Chan / Niculescu - Makarova / Vesnina 0-5. Rusoaicele sunt aproape de finală.

- Chan / Niculescu - Makarova / Vesnina 0-4. Echipa Monicăi a fost atât de aproape.

- Chan / Niculescu - Makarova / Vesnina 0-3

- Chan / Niculescu - Makarova / Vesnina 0-2. Rusoaicele par să nu se mai oprească! Monica Niculescu a fost cea care și-a pierdut serviciul.

- Chan / Niculescu - Makarova / Vesnina 0-1

Ora 0.00 a început setul secund

Rusoaicele au câștigat tot ce se putea în primul set.

- Chan / Niculescu - Makarova / Vesnina 0-6

- Chan / Niculescu - Makarova / Vesnina 0-5

- Chan / Niculescu - Makarova / Vesnina 0-4

- Chan / Niculescu - Makarova / Vesnina 0-3

- Chan / Niculescu - Makarova / Vesnina 0-2

- Chan / Niculescu - Makarova / Vesnina 0-1


UPDATE 23:00 - Finala de dublu masculin se încheie după patru ore și 39 de minute cu victoria lui Kubot și Melo. Polonezul și brazilianul au câștigat singurele două game-uri care s-au jucat după închiderea acoperișului și s-au impus cu 5-7, 7-5, 7-6(2), 3-6, 13-11.

Monica Niculescu se află în faţa primului titlu de Mare Şlem din carieră.

Antrenorul Simonei Halep a postat un mesaj de încurajare pentru Niculescu. 

Acești băieți știu că este 10:20 pm în România? Monica trebuie să joace! Este amuzat, dar grăbiți-vă băieți și terminați”, a postat Cahill pe Twitter.

Niculescu şi Chan, capi de serie numărul 9, s-au impus la capătul unui meci dramatic, cu răsturnări de situaţie, care a durat trei ore şi un minut.

Perechea formată din românca Monica Niculescu și taiwaneza Hao-Ching Chan s-a calificat, vineri, în finala probei feminie la dublu din cadrul turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al Anului, după ce a trecut de Makoto Ninomiya (Japonia) și Renata Voracova (Cehia) în trei seturi: 7-6 (4), 4-6, 9-7.

Niculescu a stabilit în această săptămână cea mai bună performanţă a sa la dublu la un turneu de Mare Şlem, după sferturile de la Roland Garros (2010) şi Australian Open (2012). Anul trecut, Monica a pierdut în runda inaugurală la Wimbledon, scrie Agerpres.

Perechea Niculescu/Chan şi-a asigurat un cec de 200.000 de lire sterline şi 1.300 de puncte WTA.

Niculescu şi Chan vor întâlni în finală perechea rusă Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie N.2, care a trecut în semifinale de favoritele N.12, Anna-Lena Groenefeld (Germania)/Kveta Peschke (Cehia) în două seturi, 7-5, 6-2.

 

Garbine Muguruza, campioană la Wimbledon

Mai multe articole despre:
Tenis Monica Niculescu wimbeldon