MENIU

Mircea Rednic și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești

Sarabanda antrenorilor continuă în Liga 1. Mircea Rednic a plecat de la Petrolul Ploiești, după ce a și-a reziliat contractul cu formația prahoveană.

"Colaborarea dintre FC Petrolul Ploieşti şi antrenorul principal Mircea Rednic s-a încheiat, decizia rezilierii contractului fiind luată în urma unei înţelegeri amiabile între părţi. În aceste condiţii, echipa petrolistă va fi condusă, în perioada rămasă până la finalul sezonului, de către Valentin Sinescu, cel care a îndeplinit, până acum, funcţia de antrenor secund", se arată într-un comunicat de presă, postat pe site-ul lupilor.

Rednic are un bilanț negativ în cel de-a doilea său mandat pe banca tehnică a lupilor: șase înfrângeri, cinci egaluri și doar patru victorii. Rednic a avut recent un conflict cu doi dintre cei mai importanți jucători ai Petrolului, Felipe Tecșeira și Geraldo Alves, cei doi fiind dați afară de clubul prahovean.

Petrolul este pe locul 3 în Liga 1, cu 49 de puncte, dar nu va putea juca în cupele europene în sezonul viitor deoarece se află în insolvență.

Rednic ar putea ajunge la Dinamo, acolo unde antrenorul Flavius Stoican va fi dat cel mai probabil afară.

Mai multe articole despre:
Mircea Rednic demisie Petrolul Ploieşti