MENIU

MIRCEA LUCESCU. Lovitură TERIBILĂ pentru MIRCEA LUCESCU.

Mircea Lucescu

MIRCEA LUCESCU. Situaţia din Ucraina a dus deja la amânarea pe termen nelimitat a campionatului. Între timp, fotbaliştii străini, inclusiv cei de la Şahtior Doneţk, echipa antrenată de MIRCEA LUCESCU, vor să plece din Ucraina.

MIRCEA LUCESCU. Cativa dintre jucatorii lui MIRCEA LUCESCU vor sa plece din Ucraina. Adus in vara trecuta in schimbul a peste 20 de milioane de euro, brazilianul Bernard, fotbalist care se pregateste pentru turneul final al Campionatului Mondial, turneu ce va avea loc chiar in tara sa natala, este primul care si-a manifestat ingrijorarea in ceea ce priveste incidentele din ultima vreme si se gandeste serios sa nu se mai intoarca la Donetsk, scrie sport.ro.

Mijlocasul transferat de la Atletico Mineiro a fost convocat pentru meciul Braziliei cu Africa de Sud, din aceasta saptamana, si a spus ca daca va reveni in Ucraina, va lua toate masurile pentru a putea parasi tara in cazul unui conflict armat.Fotbalistul si-a achizitionat deja bilete dee avion catre Brazilia, atat pentru el, cat si pentru parintii si apropiatii sai, care traiesc si ei la Donetsk.

11 jucatori brazilieni are MIRCEA LUCESCU la Sahtior Donetk, plus un argentinian, doi croati si un ceh

Mai multe articole despre:
Mircea Lucescu Lucescu Şahtior Doneţk Il Luce