MENIU

Mircea Lucescu, fericit după calificarea în Europa League: “Le sunt recunoscător jucătorilor!”

Formația ucrainiană Dinamo Kiev s-a calificat în primăvara europeană a UEFA Europa League, după ce i-a învins pe teren propriu pe maghiarii de la Ferencvaros, scor 1-0!

Dinamo Kiev, condusă de pe bancă de antrenorul român Mircea Lucescu (75 de ani), a reușit să se impună în ultimul meci din grupa G a UEFA Champions League, cu scorul de 1-0, în fața celor de la Ferencvaros.

“Il Luce” a vorbit la finalul partidei despre prestația echipei sale din seara trecută, dar și despre grupa din care au mai făcut parte adversari precum Barcelona sau Juventus Torino. Lucescu a mărturisit că a știut de la început că se va bate pentru locul 3 cu formația maghiară.

“A fost o grupă foarte dificilă și am înțeles că acesta este meciul cel mai important pentru noi. Am avut parte de o partidă în condiții grele, cu o temperatură foarte scăzută și un teren care nu a avut cea mai bună calitate.

A fost imposibil să jucăm rapid, dintr-o singură atingere. Cel mai important a fost rezultatul, toate celelalte lucruri au rămas în plan secund.”, a spus Lucescu senior, conform sport.ua.

Ulterior, cel mai longeviv antrenor din UEFA Champions League a ținut să le mulțumească jucătorilor săi, despre care a avut doar cuvinte de laudă, după calificarea în Europa League.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net