MENIU

Mihai Stoica, mesaj incredibil de Ziua Națională! Nicolae Stanciu i-a dat replica

Mihai Stoica a transmis un mesaj surprinzător de Ziua Națională și a subliniat că nu este mândru că este român. Directorul sportiv de la FCSB a fost contrat imediat de către Nicolae Stanciu, iar MM i-a dat replica.

Mihai Stoica și Nicolae Stanciu au colaborat la FCSB în perioada 2013-2016. Ulterior, mijlocașul s-a transferat la Anderlecht.

„Mândru că sunt român? Păi doar pentru că trăiesc în ţara în care nu votezi pentru viitorul tău, ci contra candidatului care ţi-e antipatic, în ţara în care o fată moare pentru că operatorul de la 112 a prins o zi mai proastă, în ţara în care mii de oameni pichetează sediul guvernului fără să ştie motivul, în ţara în care – pentru aceeaşi presupusă infracţiune – un judecător achită şi altul condamnă, în ţara în care mor militari într-un camion fără frâne şi armata cheltuieşte milioane de euro cu o echipă de fotbal care nu e în stare să se califice pentru dificila confruntare cu Mostiştea Ulmu, în ţara în care autostrada trebuie reparată înainte de inaugurare, în ţara în care Halep e sfâşiată de ziarişti şi prostituatele dau autografe? Nu, nu sunt mândru că sunt român. Doar trebuie să trăiesc în România şi m-am consolat cu ideea. La mulţi ani cu sănătate, români! Bine că avem Netflix. Şi HBO Go„, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Vezi pe realitateasportiva.net mesajul pe care i l-a transmis Nicolae Stanciu lui MM Stoica.