MENIU

MICHAEL SCHUMACHER. Comunicat OFICIAL al familiei lui MICHAEL SCHUMACHER

Corinna şi Michael Schumacher

MICHAEL SCHUMACHER. Familia lui MICHAEL SCHUMACHER a ținut să transmită mulțumiri tuturor celor care i-au trimis mesaje de încurajare multiplului campion mondial de Formula 1. MICHAEL SCHUMACHER se află în comă de la sfârșitul lunii decembrie, după un accident la schi. Familia a precizat că MICHAEL SCHUMACHER "este un luptător și nu va renunța".

MICHAEL SCHUMACHER. "Suntem profund emoționați de toate mesajele de încurajare pentru MICHAEL SCHUMACHER, care continuă să sosească din întreaga lume. Acest sprijin incredibil ne oferă forță nouă și lui. Vă mulțumim foarte mult. Știm cu toții, MICHAEL SCHUMACHER este un luptător și nu va renunța!", se precizează pe site-ul oficial al lui MICHAEL SCHUMACHER.

În vârstă de 45 de ani, MICHAEL SCHUMACHER este internat la secția de terapie intensivă a spitalului din Grenoble, fiind încă în stare de comă indusă, medicii încercând progresiv să diminueze sedativele ce-i sunt administrate. MICHAEL SCHUMACHER s-a confruntat săptămâna trecută cu o infecție pulmonară, care a fost combătută de medici.

La începutul acestei săptămâni, justiția franceză a exclus orice responsabilitate penală a unei terțe părți în accidentul de schi suferit de MICHAEL SCHUMACHER pe 29 decembrie, în stațiunea Meribel din Alpii francezi.