MENIU

MICHAEL SCHUMACHER. MINUNEA pe care o aşteptau toţi fanii lui SCHUMACHER s-a produs

Michael Schumacher 
<p><em><strong><a href="http://www.realitatea.net/tag/michael-schumacher_482" target="_blank">MICHAEL SCHUMACHER</a></strong></em> s-a trezit din comă</p>

MICHAEL SCHUMACHER. Fostul pilot de Formula 1, MICHAEL SCHUMACHER, a fost externat din spital, după mai bine de şase luni petrecute în comă, după un accident grav de schi.

MICHAEL SCHUMACHER. Campionul de FORMULA 1 MICHAEL SCHUMACHER a fost externat din spital şi, conform managementului său, nu se mai află în comă. 

"Michael a părăsit spitalul din Grenoble pentru a continua lunga sa reabilitare. El nu se mai află în comă", susţin reprezentanţii săi, într-o declaraţie făcută presei luni.

Familia lui MICHAEL SCHUMACHER a ţinut să mulţumească medicilor, asistentelor şi terapeuţilor din Grenoble şi celor care i-au acordat primul ajutor după accidentul din 29 decembrie, ca şi fanilor săi, spunând că sunt convinşi că rugăciunile l-au ajutat pe SCHUMACHER să iasă din comă.

MICHAEL SCHUMACHER îşi va continua reabilitarea departe de ochii presei şi ai publicului, mai precizează reprezentanţii săi.