MENIU

Michael Schumacher. ANUNȚ-ŞOC dată de un medic neurochirurg

<p><em><strong>MICHAEL SCHUMACHER</strong></em></p>

MICHAEL SCHUMACHER. În condiţiile în care managerul lui Michael Schumacher nu a mai oferit detalii de câteva săptămâni despre soarta fostului campion mondial de Formula 1, un doctor a decis să explice ce se intampla cu acesta.

MICHAEL SCHUMACHER. Doctorul Didier Martin, seful departamentului de neurochirurgie de la CHU Liege (Belgia), spune ca absenta informatiilor nu este o problema, ci poate fi un semn ca procesul de recuperare continua, potrivit ziare.com.

"Cand un pacient este in coma pentru mult timp, exista doua posibilitati. Fie e vorba de o deterioare, fie un rezultat pozitiv. Totusi, in cazul progresului, procesul dureaza cateva luni, nu zile. Un pacient nu se trezeste dintr-o data", a declarat Martin.

Totusi, dupa ce presa internationala a avansat ideea ca starea lui Schumacher s-ar deteriora, managerul Sabine Kehm a negat aceasta informatie.

MICHAEL SCHUMACHER a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra.

Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie.

MICHAEL SCHUMACHER. La mai bine de o luna distanta de la ultimele vesti legate de starea lui, presa din Germania vine vineri cu noi informatii despre Michael Schumacher, scrie ziare.com.

MICHAEL SCHUMACHER. Cunoscutul cotidian Bild dezvaluie ca fostul pilot din Formula 1 n-a fost mutat din spitalul de la Grenoble.

"Au trecut 131 de zile de la accidentul lui Schumacher, iar ultimul mesaj din partea managerului sau a fost pe 5 aprilie. Putem doar presupune ca face progrese, dar ceea ce va putem spune sigur e ca Schumi n-a fost mutat intr-o clinica de recuperare si ca se afla in continuare la Grenoble", noteaza sursa citata.

La inceputul lunii aprilie, managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, a anuntat ca sportivul face progrese si da semne de trezire din coma. De atunci, niciun mesaj...

Mai multe, pe ziare.com.

Mai multe articole despre:
Formula 1