MENIU

Michael Schumacher. Anunţul lui Sebastian Vettel în privinţa fostului pilot de Formula 1

Campionul de Formula 1 Sebastian Vettel a afirmat pentru agenţia de ştiri SID că el şi colegii lui din fenomen îi duc dorul lui Schumi. 

"Este păcat că nu poate fi aici, cu noi, este greu pentru toţi. Ştim că luptă pentru viaţa lui, ştim că nu este bine, tot ce putem face noi este să-i urăm numai bine.

În concluzie, vreau să precizez că Michael Schumacher este un prieten bun pentru noi şi-i ducem dorul", a afirmat Sebastian Vettel.

Jean Todt, preşedintele Federatiei Internationale de Automobilism, a declarat pentru presa din Anglia că l-a vizitat recent pe Michael Schumacher, cu care a lucrat la Ferrari.

”Îl văd pe Michael foarte des și este într-o continuă luptă. Este un prieten apropiat, sunt alături de familia sa în această luptă cu destinul. Trebuie să continuăm împreună această confruntare", a spus Todt.

Acesta a declarat că l-a vizitat recent pe Michael Schumacher la spital și că s-a simțit mândru să își aducă aminte de nenumăratele succese obținute de acesta pe circuitul de Formula 1: "Sunt foarte mândru de el, uneori uităm ce a realizat ca pilot", scrie mnrdaily.com.

Michael Schumacher a suferit pe 29 decembrie 2013 un grav accident la schi, iar acum se recuperează la reședința lui din Elveția.

Mai multe articole despre:
Michael Schumacher Schumacher