MENIU

Mesajul transmis de către Mirel Rădoi pentru români. “Prin acest meci cu pandemia, ne calificăm ca oameni”

Selecționerul naționalei de seniori a României, Mirel Rădoi, a transmis o scrisoare deschisă către suporterii români, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Fostul fundaș a făcut apel la solidaritate, răbdare și responsabilitate, în aceste momente dificile pentru lumea întreagă.

Meciul Islanda – România, din barajul de calificare la EURO 2020, a fost amânat, în contextul evoluției pandemiei COVID-19.

Partida programată inițial în luna martie, mutată ulterior pentru luna iunie, a fost din nou amânată de UEFA pe termen nedeterminat. Prioritară este finalizarea competițiilor naționale, a anunțat FRF.

Dragi coechipieri,

Da, așa v-am simțit mereu ca jucător, așa vă simt și acum!

Am știut tot timpul că voi sunteți acolo, din tribună, coechipierii mei. Că nu e nevoie să vă văd, prins în fazele de joc, e suficient doar să vă aud și mă pot baza pe voi, exact ca pe un coleg de echipă incredibil de valoros.

Să vă știu alături de mine a însemnat și înseamnă mai mult decât pot spune în cuvinte. Iar ca selecționer al României, gândul că așteptăm împreună bucuria fotbalului mă face mândru și îmi dă speranță.

În această perioadă grea, avem nevoie să știm că ceilalți sunt bine, chiar dacă nu îi vedem. Prin grija noastră, chiar și din depărtare, le facem bine. ”

Citește continuarea pe realitateasportiva.net.