MENIU

Mesajul impresionant al lui Cornel Dinu în ziua în care Dinamo împlinește 72 de ani: “La trecutu-ți mare… vreau și viitor!”

Clubul din Ștefan cel Mare marchează momentul aniversar într-o perioadă extrem de tulbure, în care actualul patron caută un nou investititor pentru echipă. 

Cornel Dinu se confundă cu istoria clubului alb-roșu. S-a născut în același an în care a apărut și Dinamo. Și a fost de-a lungul timpului jucător, antrenor și conducător al câinilor.

“Aici m-am format și ca om și vreau să le mulțumesc modelelor de sportivi și conducători a căror ținută am încercat să o urmez. Cât despre palmares, cifrele sunt incontestabile pentru a așeza acest club sportiv între primele cinci ale Europei. Desigur alături de CCA/Steaua și cele două mari cluburi ruso-sovietice de sorginte tot militară, ȚSKA și tot Dinamo, ambele din Moscova”, sunt vorbele lui Cornel Dinu într-un editorial pentru Fanatik.

Vremurile de odinioară sunt demult apuse, dar Mister speră ca viitorul să fie din nou unul de aur pentru toată suflarea alb-roșie.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.