MENIU

Meciul Lille - Manchester s-ar putea rejuca

Continuă războiul francezo-englez după Lille-Manchester, meciul cu probleme din optimile Ligii Campionilor. Francezii de la Lille nu îşi scot din cap golul înscris de Giggs, iar atacantul lui United, Louis Saha, le răspunde: Să vă fie ruşine, aţi vrut să ieşiţi de pe teren!

Problemele de la Lille-Manchester au mai scos la iveală un motiv de ură pe Canalul Mânecii. Păcăliţi de Giggs din lovitură liberă, francezii de la Lille s-au supărat pe arbitri şi cer excluderea lui Manchester din Ligă pentru lipsă de fair-play. Englezii nu se lasă nici ei mai prejos. Atacantul lui Manchester, Louis Saha, le dă peste nas francezilor: Să vă fie ruşine! Aţi vrut să ieşiţi de pe teren.

Problemele de la Lille-Manchester au ajuns însă şi la urechile mai-marilor sportului din Anglia. Ministrul Sporturilor din Marea Britanie, Richard Caborn îi acuză pe francezi că arena Felix Bollaert a fost un pericol pentru cei 5 mii de fani prezenţi la meci. Incidentele de la jocul Lille-Manchester au ajuns şi pe masa şefului UEFA, Michel Platini, iar comisia UEFA va lua o decizie în următoarele zile
Mai multe articole despre:
Lille Manchester