MENIU

Marius Şumudică, suspendat două etape de Comisia de Disciplină a FRF

Antrenorul formaţiei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a fost suspendat, miercuri, două etape şi penalizat cu suma de 6.000 de lei, pentru gesturi provocatoare, informează FRF, potrivit News.ro.

"În temeiul art. 51 din RD sancţionarea pârâtului Şumudică Marius cu măsura suspendării pentru 2 (două) jocuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei", se arată pe site-ul FRF.

Tehnicianul Marius Şumudică a făcut un gest obscen către suporteri din sectorul de tribună aflat în spatele băncii de rezerve, la meciul câştigat de Astra Giurgiu, la 25 aprilie, în deplasare, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei ASA Târgu Mureş.

Potrivit imaginilor TV, Şumudică le-a arătat degetul mijlociu fanilor care vociferau către el, după ce Denis Alibec a marcat golul de 3-0, în minutul 77. Semnul făcut de Şumudică a fost unul foarte rapid, iar portarul Silviu Lung, care se bucura cu staful Astrei, l-a văzut pe tehnician şi l-a luat imediat în braţe, calmându-l.

La 13 aprilie, antrenorul formaţiei Astra Giurgiu a fost suspendat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru un joc, din cauza gesturilor obscene făcute de acesta la partida din turul semifinalelor Cupei Ligii Adeplast, cu Steaua, meci pierdut de Astra cu 0-1, la Piteşti. 

Totodată, antrenorul echipei Gloria Buzău, Ioan Viorel, a fost suspendat, miercuri, patru jocuri şi penalizat cu 6.700 de lei. "În temeiul art. 52.1 şi 2 lit.a din RD sancţionarea pârâtului Ion  Viorel cu măsura suspendării pentru 4 (patru) jocuri şi penalitate sportivă de 6.700 de lei".

Mai multe articole despre:
antrenor suspendare FRF Marius Şumudică