MENIU

Marius Şumudică, pe banca tehnică a Astrei Giurgiu la meciul cu West Ham

Antrenorul Marius Şumudică va sta pe banca tehnică a echipei Astra Giurgiu, din această seară, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, cu West Ham United, anunţă clubul giurgivean.

"Antrenorul Marius Şumudică va sta pe banca tehnică a echipei noastre în meciul cu West Ham, care începe de la ora 21.15. Tehnicianul a primit confirmarea, din partea observatorului UEFA, că suspendarea a expirat în data de 8 august", anunţă Astra Giurgiu.

Echipa Astra Giurgiu va întâlni formaţia engleză West Ham United, în play-off-ul Ligii Europa, astăzi, de la ora 21.15, într-un meci transmis de DigiSport.

La 29 februarie, antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF pentru şase luni din orice activitate legată de fotbal, deoarece ar fi pariat pe mai multe meciuri din Liga I. Tot atunci, Şumudică a primit şi o penalitate sportivă de 100.000 de lei.

În martie, Comisia de Recurs a FRF a redus suspendarea lui Şumudică la două luni şi a dispus efectuarea acesteia din 8 iunie.