MENIU

Mario Iorgulescu, internat în stare gravă, are termen în procesul în care a sechestrat un bărbat

Aflat în stare gravă în spital, în urma accidentului pe care l-a provocat, pe Mario Iorgulescu îl așteaptă problemele din justiție. Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal are, astăzi, termen într-un alt proces. Alături de mai mulți tineri, el este acuzat de sechestrarea unui bărbat. 

Bărbatul – un anume Dragoș -, a fost țintuit de un scaun și înțepat și tăiat pe tot corpul cu un cuțit. De parcă nu ar fi fost de ajuns, torționarii au mers până într-acolo încât l-au bătut nu numai cu pumnii și cu picioarele, ci și cu un ciocan pentru șnițele!

Urmările au fost dintre cele mai grave: mulți dinți lipsă, fața și ochii tumefiați, dar și foarte multe înțepături pe tot corpul care au fost tratate de medicii spitalului unde victima a ajuns în stare gravă. Totul s-ar fi întâmplat la data de șase iunie într-o locuință din Capitală unde, inițial, toți s-au adunat să petreacă.

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, se teme pentru viața fiului său , Mario Iorgulescu, care se zbate între viață și moarte la Spitalul Elias.  Băiatul lui Gino Iorgulescu a primit amenințări din partea vărului lui Dany Vicol, tânărul mort în accidentul auto produs acum mai bine de o săptămână de Mario Iorgulescu.

Dany Vito are un văr care a fost închis pentru crimă , acesta spunându-le colegilor de celulă că ” Dacă Mario scapă cu viață și ajunge la închisoare , îl voi termina! Dinte pentru dinte!”. Gino Iorgulescu ar fi aflat de amenințările la adresa fiului său și a luat deja primele măsuri, angajând mai mulți bodyguarzi.

Mai multe articole despre:
Mario Iorgulescu