MENIU

MApN a luat o decizie de ultimă oră în legătură cu Steaua şi cu Gigi Becali

Ministrul Apărării Naţionale va iniţia o licitaţie pentru încheierea unui contract cu o firmă specializată care să estimeze valoarea reală a brandului Steaua. Apoi, anunţă ministrul Mircea Duşa, organele statului vor lua legătura cu actualii administratori ai clubului de fotbal.

"MApN nu vrea sub nici o formă să aducă vreun prejudiciu de imagine echipei de fotbal, dar nu uitaţi că CSA Steaua a fost mereu un club de stat, practic CSA Steaua gestionează bunurile statului român, iar orice bun din patrimoniul său, inclusiv brandul, emblema, sigla, se valorifică conform legilor în vigoare. Deci, nu poate fi oferit cadou niciodată! Ar fi ilegal să se procedeze aşa", a declarat Duşa, potrivit gsp.ro.

"În momentul de faţă, nu există această intenţie. CSA Steaua are deja foarte multe secţii, de baschet, gimnastică, polo, handbal, volei, nu are în intenţie să-şi facă echipă de fotbal, dar cei de la clubul sportiv, chiar dacă au buget de la noi, au propriul lor Consiliu de Administraţie, au autonomie", a adăugat Duşa.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali