MENIU

Managerul lui Schumacher a făcut anunţul! Vestea pe care o aştepta fiecare fan al fostului pilot

Au trecut aproape trei ani de la teribilul accident al lui Michael Schumacher, iar declaraţiile familiei şi a apropiaţilor despre starea lui de sănătate au fost rare şi vagi.

După ce s-a speculat în presă că o publicaţie tabloidă ar fi cumparat o imagine cu fostul pilot în covalescenţă,  Sabine Kehm, managerul germanului, a lămurit situaţia.

„Starea de sănătate a lui Michael nu este o chestiune publică, astfel încât nu vom mai face niciun comentariu de acum înainte pentru a proteja intimitatea să cât mai mult posibil. Suntem conştienţi că este dificil de înţeles pentru unii oameni, dar suntem în acord complet cu starea lui Michael şi le mulţumim celor ce ne vor înţelege”, se arată într-un comunicat de presă semnat de managerul familiei Schumacher, Sabine Kehm, transmis agenţiei AFP.

Michael Schumacher a căzut şi s-a lovit cu capul de o stâncă în timp ce schia alături de fiul său în staţiunea franceză Meribel, din Alpii francezi. Ajuns la 47 de ani, Schumacher deţine şapte titluri de campion mondial la Formula 1, în 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004.