MENIU

Lovitura primită de Becali! A primit de 50 de ori mai puțin decât a cerut

Thomas Neubert, fostul preparator al Stelei, a fost obligat de Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal să îi plătească 6.000 de euro clubului lui Gigi Becali.

Avocații Adrian Simion, Dragoș Iordache și Cristian Aldea, apărătorii lui Thomas Hans Joachim Neubert în procesul cu FCSB, au obținut diminuarea de 50 de ori a sumei solicititate de FCSB. Sentința este definitivă și executorie pe plan intern, potrivit unui comunicat de presă. 

Prin acțiunea formulată împotriva lui Thomas Hans Joachim Neubert de către FCSB, clubul a solicitat obligarea fostului preparator sportiv la plata sumei de 300.000 euro. În data de 27.06.2017, prin hotărârea nr.113, Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal a constatat încetarea contractului individual de muncă a domnului Thomas Hans Joachim Neubert și a dispus obligarea acestuia  la plata către FCSB a sumei de 27.896 lei, aproximativ 6000 euro.

FCSB a fomulat recurs împotriva acestei hotărâri.

În data de 31.08.2017, Comisia de Recurs a FRF a respins recursul formulat de FCSB la decizia inițială, sentința devenind definitivă și executorie pe plan intern. 

Mai multe articole despre:
proces Gigi Becali Thomas Neubert fcsb